Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Suprafete si Pardoseli Nufar - Baie 500ml 5946035070784
PROMOTII Curatenie dupa constructor Curatenie dupa constructor Igiena, masti, manusi protectie Igiena, masti, manusi protectie BUCATARIE BUCATARIE Baie Baie Electrocasnice Electrocasnice Scule pentru instalatori Scule pentru instalatori Jucarii Jucarii Suprafete si Pardoseli Suprafete si Pardoseli Combatere daunatori Combatere daunatori Ingrijire personala Ingrijire personala Accesorii menaj Accesorii menaj

Nufar - Baie 500ml 5946035070784 

Cod produs:   FARMEC55640
Producator:   Nufar
Ne gasiti si pe SICAP
Alege perioada de creditare:
~17.48 lei/luna Rate TBI Bank TBI Bank 12 luni
Descriere produs
 

Nufar - Baie 500ml

EAN:5946035070784

Nufăr Baie are o formulă specială pentru a îndepărta uşor şi eficient murdăria şi petele de săpun de pe obiectele sanitare şi celelalte suprafeţe din baie. În plus, produsul îndepărtează calcarul şi rugina, redând în acelaşi timp strălucirea. Parfumul este unul foarte proaspăt, de flori de soc.

Este recomandat pentru: gresie, faianţă, chiuvetă, cadă dus, cabină duş, baterii. 

 Pulverizaţi direct pe suprafaţa care trebuie curăţată şi lăsaţi produsul să acţioneze cca 5 minute. Îndepărtaţi cu o lavetă umedă iar apoi cu o lavetă uscată. Nu necesită clătire.

Precauţii:
Provoacă iritarea pielii. Provoacă o iritare gravă a ochilor. Dacă este necesară consultarea medicului, ţineţi la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiţi eticheta înainte de utilizare.

În caz de contact cu ochii: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi. Purtaţi mănuşi de protecţie.

Prin utilizarea produsului, încăperea devine curată şi strălucitoare, degajând un aer proaspăt datorită deosebitului parfum de flori de soc.
Pulverizatorul este dotat cu element de siguranță pentru copii, pentru a fi protejați împotriva deschiderii accidentale.

Va mai recomandam produsele
 
Comentarii Nufar - Baie 500ml 5946035070784
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!