Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Suprafete si Pardoseli Nufar - Detartrant Ultra-Activ 750ml 5946035070463
PROMOTII Curatenie dupa constructor Curatenie dupa constructor Igiena, masti, manusi protectie Igiena, masti, manusi protectie BUCATARIE BUCATARIE Baie Baie Electrocasnice Electrocasnice Scule pentru instalatori Scule pentru instalatori Jucarii Jucarii Suprafete si Pardoseli Suprafete si Pardoseli Combatere daunatori Combatere daunatori Ingrijire personala Ingrijire personala Accesorii menaj Accesorii menaj

Nufar - Detartrant Ultra-Activ 750ml 5946035070463 

Cod produs:   FARMEC55520
Producator:   Nufar
Ne gasiti si pe SICAP
Alege perioada de creditare:
~17.44 lei/luna Rate TBI Bank TBI Bank 12 luni
Descriere produs
 

Nufar - Detartrant Ultra-Activ 750ml

EAN:5946035070463

Curăţă şi îndepărtează depunerile de calcar şi petele de rugină din interiorul vasului de toaletă şi de pe alte obiecte sanitare din faianţă, prin conținutul de acizi organici biodegradabili din formulă. Elimină totodată mirosurile neplăcute (conține parfum de lămâie) lăsând vasul de toaletă strălucitor de curat și parfumat. Utilizarea zilnică a produsului previne formarea depunerilor de piatră.

Turnaţi solutia direct sub marginea vasului de toaletă şi lăsaţi să acţioneze 10-15 minute. Periaţi şi clătiţi foarte bine cu apă. Pentru depunerile persistente de calcar, lăsaţi produsul să acţioneze mai mult timp sau repetaţi operaţia.


Precautii:
A nu se folosi pentru obiecte emailate!
Provoacă arsuri grave ale pielii şi lezarea ochilor. Dacă este necesară consultarea medicului, ţineţi la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiţi eticheta înainte de utilizare. Evitaţi orice contact cu ochii, pielea sau îmbrăcămintea.

În caz de contact cu ochii: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi. Purtaţi mănuşi de protecţie.

Obiectele sanitare devin strălucitor de curate, fără depuneri de piatră sau de rugină, mirosurile neplăcute sunt eliminate.

 

Va mai recomandam produsele
 
Comentarii Nufar - Detartrant Ultra-Activ 750ml 5946035070463
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!