Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Electrocasnice Aragazuri Aragaz KÖRTING KE6141WM, Electric, 4 zone de gatit electrice, Cuptor electric multifunctional, Aqua Clean, Clasa A, 60cm, Alb 030000601
Automate de cafea si espressoare Automate de cafea si espressoare Rasnite cafea Rasnite cafea Electrocasnice Electrocasnice Pachete chiuveta si baterie bucatarie Pachete chiuveta si baterie bucatarie Racitoare de vin Racitoare de vin BUCATARIE BUCATARIE Baie Baie Electrocasnice profesionale Electrocasnice profesionale Aere conditionate Aere conditionate Germinatoare si Deshidratoare Germinatoare si Deshidratoare Compresoare Compresoare Incalzitoare de aer Incalzitoare de aer Frigidere auto Frigidere auto Aparate de spalat cu presiune Aparate de spalat cu presiune Ventilatoare Ventilatoare Racitoare de aer Racitoare de aer

Aragaz KÖRTING KE6141WM, Electric, 4 zone de gatit electrice, Cuptor electric multifunctional, Aqua Clean, Clasa A, 60cm, Alb 030000601 

Discount 11%
PROMOTII
Pret initial:   2.80060 lei
Pret:   2.47570 lei cu TVA
Discount:   11%
Transport GRATUIT in Bucuresti
 
Verifica stoc

Verifica stoc  !

 • Tel: 021 444.32.22, 021 444.33.16, 0733.671.929
 • Fax: 021 444.32.21
 • E-mail: contact@neomax.ro
 • Program magazin: L-V: 09-18
Garantie 2 ani

Garantie 2 ani

0733.671.929
contact@sanitmax.ro
Politica de Confidentialitate
Returnare produse
Garantia produselor
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare
Despre livrare
Modalitati de plata
Volumul mare de comenzi poate cauza intarzieri in preluarea apelurilor telefonice. Recomandam plasarea comenzilor online.
Cod produs:   030000601
Producator:   Korting
Korting
Korting

Denumirea Körting, de 25 de ani, este sinonimă cu calitatea, fiabilitatea și garanția în categoria de mai sus, deținând o poziție de lider atât pe piața greacă, cât și pe cea cipriotă. Prin acest parteneriat strategic, Pyramis deschide o nouă pagină în domeniul electrocasnicelor, cu scopul de a consolida cele două mărci și de a crea noi perspective de afaceri. Electrocasnicele Körting de „noua generație” combină funcționalitatea și estetica înaltă. Sunt îmbunătăţite tehnologic cu noi comenzi şi butoane ergonomice! Reproiectat cu o ultimă tehnologie de ventilație și sisteme de gătit! Au izolație mai puternică! Ele ridică standardele de calitate și estetică și mai sus oferind soluția potrivită la prețul potrivit, pentru fiecare bucătărie!


Descriere produs
 

Aragaz KÖRTING KE6141WM, Electric, 4 zone de gatit electrice, Cuptor electric multifunctional, Aqua Clean, Clasa A, 60cm, Alb

 

Descriere produs

Körting... supremația în care trăiești

Pyramis Metallourgia A.E., una dintre cele mai mari companii din industria sa la nivel mondial, cu exporturi în peste 65 de țări, cu nouă filiale în Europa și Asia și poziție de lider pe piața internă, își unește forțele cu brandul Körting în categoria de electrocasnice. Denumirea Körting, de 25 de ani, este sinonimă cu calitatea, fiabilitatea și garanția în categoria de mai sus, deținând o poziție de lider atât pe piața greacă, cât și pe cea cipriotă. Prin acest parteneriat strategic, Pyramis deschide o nouă pagină în domeniul electrocasnicelor, cu scopul de a consolida cele două mărci și de a crea noi perspective de afaceri. Electrocasnicele Körting de „noua generație” combină funcționalitatea și estetica înaltă. Sunt îmbunătăţite tehnologic cu noi comenzi şi butoane ergonomice! Reproiectat cu o ultimă tehnologie de ventilație și sisteme de gătit! Au izolație mai puternică! Ele ridică standardele de calitate și estetică și mai sus oferind soluția potrivită la prețul potrivit, pentru fiecare bucătărie! Pentru că Körting în epoca Pyramis este... supremația în care trăiești!

Tehnologie avansată, eleganță și înaltă estetică..

Aragazurile Körting permit momente minunate pentru toată persoanele din familie, deoarece acestea îndeplinesc cerințele acestora astăzi, aducând inovația de mâine. Combinând tehnologia avansată cu eleganță și înaltă estetică, Körting transformă gătitul într-un moment unic experiență, făcând viața de zi cu zi cu adevărat specială acasă.

AQUA CLEAN.

Funcția Aqua Clean face procesul de curățare al cuptoarelor Körting să fie simplă ca o joacă. Pur și simplu puneți o jumătate de litru de apă într-o tavă pe nivelul inferior din cuptor și selectați funcția Aqua Clean. Temperatura crește automat la 70°C. În 30 de minute rezultatele sunt vizibile în tot cuptorul. Petele și grăsimea se înmoaie și le puteți îndepărta pur și simplu prin ștergerea acestora cu o lavetă sau cârpă moale.

Sertar de depozitare.

Toate aragazurile Körting au un sertar mare și adânc, ideal pentru depozitarea tigăilor și a altor accesorii de gătit din bucătărie.

Forma unui cuptor tradițional..

Cuptoarele Körting au forma unui cuptor tradițional, permițând aerului cald să se miște liber și să îmbrățișeze alimentele. Astfel mâncarea este coaptă uniform pe toate părțile și devine crocantă la exterior și suculentă la interior. Această formă conferă o eficiență mai mare de coacere la toate nivelurile.

Ghidaje laterale.

Toate cuptoarele Körting au ghidaje laterale care facilitează introducerea tăvii în interiorul lor și protejează emailul de abraziune.

Panou de comenzi cu butoane push & hide.

Butoane de generaţie nouă, îmbunătățite, cu o estetică ridicată, robuste și retractabile, asigură ușurința în utilizare dar și în curățare.

 

PROGRAME

 

GATIT TRADITIONAL

Caldura este emisa de rezistenta inferioare si superioara. Functia ideala pentru pregatirea carnii, a painii sau a diferitelor produse de patiserie si pentru pizza

GRILL

Caldura este emisa in partea superioara a cuptorului, de rezistenta superioara. Functie ideala pentru a rumeni preparatele sau pentru a praji carne sau paine.

MAXI GRILL

Caldura este emisa in totalitate in partea superioara a cuptorului, pe intreaga suprafata a rezistentei grill. Functie este ideala pentru a praji cantitati mai mari de care, care necesita o temperatura ridicata

MAXI GRILL ASISTAT DE VENTILATOR

Caldura emisa de rezistenta superioara a cuptorului este distribuita uniform de ventilator. Ideal pentru rumenirea carnii de pui sau a pestelui.

GATIT TRADITIONAL ASISTAT DE VENTILATOR

Caldura emisa de rezistenta inferioare si superioara este distribuita uniform de catre ventilator. Functie ideala pentru un gatit rapid si uniform, chiar si pe mai multe nivele simultan.

INCALZIRE INFERIOARA ASISTATA DE VENTILATOR

Caldura emisa de rezistenta inferioara este distribuita uniform de catre ventilator. Functie potrivita pentru prepararea alimentelor cu gatire lenta sau pentru incalzire.

GATIRE LENTA

Coacere lenta si unfirma la temperaturi mai scazute pentru un timp mai indelungat, cu ajutorul rezistentelor de sus si de jos asistate de ventilator. Functie ideala pentru pastrarea umiditatii preparatelor din carne si coacerea si rumenirea uniforma a biscuitilor si a prajiturilor.

DECONGELARE

Utilizarea functiei permite decongelarea delicata a alimentelor inghetate, fara ca stratul superior al acestora sa fie afectat si mult mai rapida decat la temperatura ambientala. Ventilatorul circula in jurul alimentelor aerul putin incalzit, astfel alimentele se dezgheata rapid si fara a pierde din elementele nutritive.

AQUA CLEAN

Functia simplifica curatarea cuptoarelor. Pur si simplu puneti o jumatate de litru de apa intr-o tava de pe gratarul inferior din cuptor si selectati functia Aqua Clean. Temperatura creste automat la 70°C. In 30 de minute rezultatele sunt vizibile in tot cuptorul. Petele si grasimea se inmoaie si le puteti indeparta pur si simplu prin stergere.

 

Specificatii aragazuri
 • Tip alimentare cuptor: Electric
 • Tip alimentare plita: Electric
 • Finisaj: Otel emailat
 • Culoare: Alb
 • Accesorii incluse: 2 x Tava | 1 x Gratar
 • Sertar depozitare vase: Da
 • Tip plita: Electrica 4 zone de gatit
 • Cablu de alimentare: Fara
Caracteristici tehnice
 • Putere nominala (W): 8700W
 • Usa cuptor: 2 straturi de sticla
 • Sticla interioara usa: detasabila
 • Finisaj interior: email easy to clean
 • Indicator caldura reziduala: Nu
 • Tensiune alimentare: 220 / 230V
 • Panou de comenzi: frontal
 • Diamentru zone de gatit electrice stanga fata (mm): 220
 • Diamentru zone de gatit electrice dreapta fata (mm: 80
 • Diamentru zone de gatit electrice stanga spate (mm: 145
 • Diamentru zone de gatit dreapta spate (mm): 180
 • Consum de energie ciclu standard: 0.94kWh
General
 • Dimensiune totala (mm): 600 x 600 x 850
 • Clasa energetica: A
 • Volum (lt): 71
 • Numar functii totale: 9
Informatii utile
 • Garantie: 2 ani
 • Tip instalare: Standard
 • Greutate: 45.5 kg

 

Va mai recomandam produsele
 
Comentarii Aragaz KÖRTING KE6141WM, Electric, 4 zone de gatit electrice, Cuptor electric multifunctional, Aqua Clean, Clasa A, 60cm, Alb 030000601
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!