Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Automate de cafea si espressoare Automate de cafea si espressoare Rasnite cafea Rasnite cafea Electrocasnice Electrocasnice Pachete chiuveta si baterie bucatarie Pachete chiuveta si baterie bucatarie Racitoare de vin Racitoare de vin BUCATARIE BUCATARIE Baie Baie Electrocasnice profesionale Electrocasnice profesionale Aere conditionate Aere conditionate Germinatoare si Deshidratoare Germinatoare si Deshidratoare Compresoare Compresoare Incalzitoare de aer Incalzitoare de aer Frigidere auto Frigidere auto Aparate de spalat cu presiune Aparate de spalat cu presiune Ventilatoare Ventilatoare Racitoare de aer Racitoare de aer

Racitor de vin Dunavox DXFH-30.80 

Pret:   5.60400 lei cu TVA
Pentru acest produs ai Transport Gratuit
 
Verifica stoc

Verifica stoc  !

  • Tel: 021 444.32.22, 021 444.33.16, 0733.671.929
  • Fax: 021 444.32.21
  • E-mail: contact@neomax.ro
  • Program magazin: L-V: 09-18
Garantie 3 ani

Acest produs beneficiaza de 3 ani garantie !

Garantie compresor 5 ani

Compresorul beneficiaza de 5 ani garantie !!!

0733.671.929
contact@sanitmax.ro
Politica de Confidentialitate
Returnare produse
Garantia produselor
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare
Despre livrare
Modalitati de plata
Volumul mare de comenzi poate cauza intarzieri in preluarea apelurilor telefonice. Recomandam plasarea comenzilor online.
Cod produs:   DXFH-30.80
Producator:   DUNAVOX
DUNAVOX

Compania Dunavox din Ungaria produce frigidere speciale pentru depozitarea vinurilor începând din 2006. De la înființare firma a avut o creștere spectaculoasă, fără precedent pe piaţa frigiderelor de vin. Produsele noastre sunt distribuite acum în peste 40 de țări din toată lumea.

În cadrul unei bucătării familiale problema depozitării vinurilor nu poate fi rezolvată prin simpla folosire a frigiderului tradițional, el nefiind adecvat pentru aceasta. De aceea au apărut frigiderele speciale pentru vin, estetice și practice, cu game de temperatură, vibrații reduse, iluminare și atmosferă internă potrivite pentru conservarea și servirea vinurilor. Printre modelele oferite de noi se găsesc și frigidere destinate depozitării în condiţii casnice a unei colecţii de vinuri mai reduse, dar și cele destinate colecţiilor bogate.

Unele modele funcționează de sine stătător, iar altele sunt încorporabile în mobila de bucătărie. Modelele cele mai elaborate au rafturi glisante, cu una, două sau chiar trei secţiuni cu temperaturi diferite.

Succesul Dunavox, marcă de multe ori premiată la nivel internațional, este datorat gamei largi de produse, funcționalităților oferite, design-ului deosebit, performanței energetice ca și adoptării constante a celor mai noi tehnologii.


Descriere produs
 

Racitor de vin Dunavox DXFH-30.80

Unitate cu două zone de temperatură din familia răcitoarelor de vin Dunavox HOME.

Deschiderea ușii se face spre dreapta cu ajutorul manerului incastrat situat pe latura stangă a ușii.

Acest aparat poate stoca pană la 30 sticle de vin dispuse pe rafturi de lemn, dar aparatul poate stoca și sticle deschise depozitate vertical.

Iluminarea interioară LED de culoare albastră dă un plus de strălucire acestei unități. Acest aparat nu este incorporabil.

Colectie: Dunavox

Functionalitate:  conservare si servire

Tip: asezare libera
Zone de temperatura: 2: reglabile individual
Sistem racire:compresor
Maner: integrat
Tip usa: deschidere spre dreapta
Reglare temperatura: electronica
Sticle: 30
Culoare exterior: negru
Culoare interior: negru
Latime(mm): 480
Adancime(mm): 490
Inaltime(mm): 840
Va mai recomandam produsele
 
-18%
PROMOTII
184.3 lei
151.05 lei
Comentarii Racitor de vin Dunavox DXFH-30.80
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!