Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Pachete chiuveta si baterie bucatarie Set Chiuveta bucatarie Alveus Rock 130 alb + Lola Monarch Cupru + Sifon Monarch cupru
Automate de cafea si espressoare Automate de cafea si espressoare Rasnite cafea Rasnite cafea Electrocasnice Electrocasnice Pachete chiuveta si baterie bucatarie Pachete chiuveta si baterie bucatarie Racitoare de vin Racitoare de vin BUCATARIE BUCATARIE Baie Baie Electrocasnice profesionale Electrocasnice profesionale Aere conditionate Aere conditionate Germinatoare si Deshidratoare Germinatoare si Deshidratoare Compresoare Compresoare Incalzitoare de aer Incalzitoare de aer Frigidere auto Frigidere auto Aparate de spalat cu presiune Aparate de spalat cu presiune

Set Chiuveta bucatarie Alveus Rock 130 alb + Lola Monarch Cupru + Sifon Monarch cupru 

Pret:   1.55103 lei cu TVA
Transport GRATUIT in Bucuresti
Numar cuve   1 cuva+picurator
Culoare   Alb
 
Verifica stoc

Verifica stoc  !

  • Tel: 021 444.32.22, 021 444.33.16, 0733.671.929
  • Fax: 021 444.32.21
  • E-mail: contact@neomax.ro
  • Program magazin: L-V: 09-18
Garantie 15 ani

Garantie 15 ani !!!

0733.671.929
contact@sanitmax.ro
Politica de Confidentialitate
Returnare produse
Garantia produselor
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare
Despre livrare
Modalitati de plata
Volumul mare de comenzi poate cauza intarzieri in preluarea apelurilor telefonice. Recomandam plasarea comenzilor online.
Cod produs:   1090944+1134303+1127136
Producator:   ALVEUS
Descriere produs
 

Chiuveta bucatarie Alveus Rock 130 alb + Lola Monarch Cupru + Sifon Monarch

 

Chiuvetele de bucatarie sunt confectionate din noul material compozit ALGRANIT ce au un conţinut de 70 % particule de granit unite intre ele cu ajutorul unei rasini polimerice de calitate superioara pentru a obtine o robustete excelenta si rezistenta la temperaturi de pană la 280°C.
Chiuveta de bucatarie asigură o rezistenţă excelenta la zgarieturi şi impact, in timp ce suprafaţa netedă asigură o curăţare uşoară; murdăria, petele, depunerile de calcar şi chiar substanţele chimice vărsate accidental pot fi indepărtate fără efort.

Duritatea chiuvete de bucatarie Alveus

Chiuvetele de bucatarie din granit ALVEUS pot fi mai adanci decat alte produse de același tip. Capacitatea chiuvetei este astfel sporită cu cațiva litri ceea ce face mai confortabilă spălarea vaselor de dimensiuni mai mari și a unei cantități crescute de vase. Chiuvetele folosesc o instalație de scurgere 11/2” sau 31/2” (in funcție de model) care permite scurgerea rapidă a unei cantități mari de apă.

Caracter ecologic 

Chiuvetele de bucatarie ALVEUS au suprafața tratată pentru a rezista la formarea de mucegai, microorganisme și bacterii. Toate suprafețele sunt ușor de curățat, dat fiind că aceste chiuvete nu prezintă spaţii inaccesibile pentru pătrunderea de resturi de mancare și acumularea de alte murdării. În plus chiuvetele ALVEUS sunt ecologice, dat fiind că nu conțin amestecuri dăunătoare care pot fi eliberate in mediu după descompunere.

 

Colectie

Culoare

,

Material

Tip montaj

Dimensiune Produs

Dimensiune cuva (mm)

Garantie (ani)

Accesorii incluse

 

Va mai recomandam produsele
 
Comentarii Set Chiuveta bucatarie Alveus Rock 130 alb + Lola Monarch Cupru + Sifon Monarch cupru
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!